Menjar ecològic al Mas i Perera
Aquest curs l’escola Mas i Parera de Vilafranca ha introduït menjar ecològic al servei de menjador.
Com la majoria de centres escolars el Mas i Perera fa anys que es posa una atenció especial en un moment del dia tan important per els nens, com és l’hora de dinar. Aquest any, i aprofitant un canvi de línia amb l’empresa s’ha considerat oportú introduir menjar ecològic a l’escola. La idea d’introduir el menjar ecològic va sorgir de la representant de l’Ampa Isabel Téllez, que l’any passat va assistir a una sessió informativa que es va celebrar al Consell Comarcal promoguda per la ONG Entrepobles. Es tracta d’un servei integral de menjador que ofereix l’empresa Aaula que des d’aquest curs serà també present en aquesta escola de la capital de l’Alt Penedès, com explica el gerent de l’empresa Ataula, Eduard Terrades. Terrades reconeix que la matèria primera és molt important, ja que s’ha de poder garantir el subministrament durant tot el curs. En els darrers anys cada cop hi ha més consciència al voltant d’aquests tipus de serveis, i fins i tot en els concursos convocats per oferir el servei de menjador ja se’n fa demanda. En el cas del Mas i Parera s’ofereix un projecte educatiu global, ja que s’ha de tenir en compte que el menú ha de ser equilibrat, segur i atractiu per els infants.