Josep Maria Albet, premi Tàstum 2010
El president de la Generalitat i el conseller d’Agricultura van presidir ahir al vespre l’acte de lliurament de la tercera edició dels Premis Tàstum, que convoca el Departament d’Agricultura per distingir els professionals del sector.
Entre els premiats hi ha el penedesenc Josep Maria Albet, director tècnic del celler Albet i Noya, guardonat amb el Premi Tàstum Vinya i Vi de Producció. <br />Albet i Noya és pioner a Espanya en el cultiu ecològic de vins i caves, al qual es dediquen des de la seva fundació l’any 1978. A títol personal, Josep Maria Albet és un gran impulsor dels vins ecològics a la DO Penedès i en els últims anys s’ha caracteritzat per la seva defensa dels vins elaborats amb varietats autòctones, destacant el xarel.lo.
<div></div>
Al recollir el premi, Josep Maria Albet apostava per la qualitat.
La tercera edició del Fòrum Agroalimentari de Catalunya ha fet enguany èmfasi en les xarxes socials per apropar els professionals del sector. La trobada vol afavorir la interrelació entre els productors, els transformadors, els distribuïdors i els cuiners, a banda de propiciar el debat sobre el camí que ha de seguir l’agroalimentació.