Més de 100.000 persones han participat en les visites guiades de les Bodegues Torres aquest any
La cultura del vi i la gastronomia cada cop pren més importància entre la societat. Així ho evidencia el creixent nombre de visites que reben les Bodegues Torres cada any. I que, ara per ara, ronda al voltant de les 100mil anuals.
Pel que fa al perfil dels turistes, majoritàriament son estrangers, procedents sobretot de països d’Europa. De fet, pràcticament representen el 75% de les visites, mentre que només un 25% corresponen a turisme autòcton. Una tendència que des de Torres voldrien que s’invertís, ja que admeten que els agradaria que augmentés el nombre de visitants, d’aquí Catalunya, a les seves bodegues.
Dins del seu programa de compromís amb el medi ambient, el Centre de Visites Torres ofereix un ampli ventall de rutes. La proposta més novedosa és l’Ecotur, que ha començat, precisament, aquest cap de setmana. Es tracta d’un itinerari, que té una durada d’unes dues hores, que comença amb una caminada per la vinya de mas la Plana, on els visitants poden gaudir i conèixer la natura del Penedès i el seu cultiu principal, la vinya. Aquest tour també inclou la visita al nou celler Waltraut, una gran d’obra art arquitectònica, que respecta el medi ambient i que utilitza tècniques i energia, per aconseguir una agricultura que minimitzi l’impacte medioambiental. Torres també ofereix la possibilitat de combinar visites, com aquesta, amb altres activitats molt diverses adreçades a tot tipus de públic.
Per concertar una visita a les Bodegues Torres es pot fer tant a través de la seva pàgina web o bé trucant al seu centre de visites.