Les caves Vallformosa celebren la 16a trobada de Proveïdors de Verema
Ahir al vespre la sala de convencions de Vallformosa es va omplir per escoltar, d’una banda, les recomanacions de David Macià, Cap de l’àrea de Coneixement i desenvolupament de l’empresa pública del Departament de Salut de la Generalitat, i de l’altra a l’enòleg de Vallformosa, Joan Vendrell.
<p />
L’acte, però, va començar amb els parlaments de la Directora gerent de les caves, Queta Domènech, que va voler donar la benvinguda als presents abans de començar. Tot seguit va ser el torn de la primera conferència a càrrec de David Macià va parlar d’aspectes relacionats amb la importància de l’alimentació i de com influeixen aquests, especialment, a la gent que treballa al camp. Per la seva banda, l’enòleg de Vallformosa, Joan Vendrell va destacar aspectes que afectaran a la verema d’aquest 2010 com la climatologia, l’horari, o algunes novetats.
En acabar l’acte es va fer l’entrega de premis de les millors collites del 2009. Pel que fa a les millors varietats Blanques de la collita del 2009, els premis van ser pel Carles Vidal Bolet de Sant Martí Sarroca per les varietats Macabeu-Xarel·lo i Parellada, i per Salvador Ventura Coll, de Torrelles de Foix, per la varietat Parellada. Pel que fa als premis de les varietats Negres els guanyadors van ser Pere Argelich Pujadó de Santa Maria de Miralles, per la varietat Merlot, i per Concepció Paricio Carrasco de Sant Pere Molanta per la varietat Merlot.