Empreses de Vilafranca i de la comarca segueixen apostant per la qualitat turística que corrobora el distintiu SICTED
Dimarts al migdia tenia lloc al saló de plens de l’Ajuntament de Vilafranca el lliurament dels distintius SICTED de qualitat turística a empreses de Vilafranca i de la comarca de l’Alt Penedès.
<br />Malgrat la crisi econòmica, noves empreses s’interessen cada any per assolir l’obtenció del distintiu perquè representa un pas endavant pel que fa a la qualitat turística certificada. Aquest 2010, són més d’una quinzena les empreses vilafranquines i penedesenques que han rebut el distintiu o l’han renovat després d’un llarg procés de control. És el cas per exemple de l’Hotel Pere III, Autocars Dotor, Embotits Mallart, Vinseum, Quatre Passes Serveis Ambientals, Tríade, Torres, la cafeteria del Casino o el restaurant El Gat Blau.<br />També assolia, per partida triple, aquest distintiu l’empresària Carme Holgado, directora del restaurant El Papa, l’Hotel el Molí i el Coto de Camp Soler, tots tres a Pontons. En aquest cas, el vedat de cacera és el primer de tot l’estat en rebre el distintiu. Holgado explicava el què significa haver aconseguit el SICTED.
Per la seva part, la regidora de Comerç i Turisme Dolors Rius destacava aquesta intenció constant de les empreses penedesenques de millorar.
I explicava que tot plegat ajuda a crear una imatge del Penedès que pot cridar l’atenció a fora.
Vilafranca del Penedès és una de les ciutats adherides al Sistema de Qualitat Turística en Destinacions SICTED que promou la Cambra de Comerç de Barcelona i la Diputació de Barcelona. Empreses de Vilafranca i la comarca de l’Alt Penedès relacionades amb el sector turístic treballen conjuntament amb el Patronat Municipal de Comerç i Turisme amb els criteris de qualitat que determina el sistema i que els permet formar part d’una àmplia xarxa d’establiments de qualitat distingits arreu de Catalunya i l’Estat Espanyol.