El director de l’INCAVI Oriol Guevara, assegura que l’Ecosostenible wine situa Vilafranca al centre del món vitivinícola en sostenibilitat
Després de dos dies intensos amb gairebé cinc-centes persones que han passat per l’Ecosostenible wine, aquesta tarda era el moment de cloure l’acte.
Denis De-Froidmont, membre de la direcció general d’Agricultura de la Unió Europea i el director de l’Incavi, Oriol Guevara, han estat els encarregats de presentar les conclusions d’aquesta macro-trobada. En acabar, Guevara feia una valoració personal i molt positiva de l’èxit que ha tingut .
El màxim responsable de l’INCAVI també ha apuntat que ara cal ser més sostenible que mai ja que representa un valor afegit a la cultura i també a la gastronomia. Malgrat això, però assegura que cal seguir-hi treballant. Guevara també parlava de la repercussió que ha tingut i tindrà l’Ecosostenible wine a la nostra ciutat i que la situa en el centre del món a nivell de viticultura sostenible.
Davant l’èxit d’aquesta segona edició, Guevara ha assegurat que ja es plantegen fer-ne una altra d’aquí a 2 anys.