Diumenge, 10 d'agost de 2025
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Technifira porta la innovació i la tecnologia gastronòmica a Vilafranca

La fira bianual Technifira Innova’09 acosta a Vilafranca les millors ofertes en el camp de la cuina i la gastronomia.

La zona esportiva de Vilafranca acull avui i demà una nova edició de la Technifira Innova’09, que organitza l’empresa Contorni Caoland per portar a la capital de l’Alt Penedès les millors i més innovadores ofertes en el camp de la cuina i la gastronomia. El director de l’empresa, David Boada, comentava que es tracta d’una fira professional, en que els expositors de les marques que ells representen a tot l’estat mostraran les seves darreres novetats. La intenció, com remarca Boada, però, és que sigui més que una fira i per això es fa una ferma aposta en aquesta edició per la innovació.<br />150 expositors de tot l’estat participen a la fira per mostrar aquestes innovacions vinculades al camp de la cuina. Però, a banda, hi ha tot un seguit d’activitats com demostracions i concursos. És el cas de les finals de la copa d’Espanya de cuina i de pastisseria, la celebració de les quals es consolida a Vilafranca en el marc de la Technifira Innova.

També aquest vespre es lliuraran els premis de la Fundació Livania, presidida pel mateix David Boada, que busquen reconèixer la tasca dels professionals que aposten per conceptes com la formació, la innovació, la creativitat i la cultura gastronòmica. Alguns dels premiats són el cuiner Carles Gaig, el restaurant Via Veneto o la pastisseria Escribà.

Segons David Boada, la Technifira està demostrant la seva consolidació en un any especialment complicat a causa de la crisi econòmica.

En l’edició d’enguany hi ha programades conferències i demostracions molt diverses. Tots els professionals són de reconeguda vàlua en el seus països.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: