Diumenge, 17 d'agost de 2025
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El vi que sobra, cap a casa

Clients i restauradors coincideixen en valorar positivament la campanya “A casa més” .

<br />Al restaurant Trefi de Vilafranca han engegat la campanya “A casa més” promoguda per la Unió Empresarial del Penedès i l’empresa Gintonic comunicació. Els clients que van a menjar al restaurant poden endur-se a casa el vi que els hagi sobrat de l’àpat. D’aquesta manera es promou el consum responsable i els consumidors s’emporten el que han pagat.<br />Un dels treballadors del restaurant, el Jordi Boqué, comentava que a vegades la gent els demanava d’endur-se l’ampolla, però eren molts els que no ho feien per por de quedar malament. Boqué creu que la iniciativa és molt positiva i, de fet, s’havia d’haver engegat abans.<br /><br />Els clients, d’altra banda, també en fan una valoració positiva. El Jesús Velacoracho explicava que així es gaudeix molt més de l’àpat, sense que sàpiga greu deixar l’ampolla plena havent-la pagat. I sense beure més del compte.

Velacoracho coincidia en apuntar que demanar l’ampolla sense que hi hagi una campanya com aquesta pel mig tira enrere els consumidors.<br /><br />La campanya també pot ajudar a que s’incrementi el consum de vi, sobretot per part de la gent que dina sola i que evita demanar una ampolla per beure només una copa.<br /><br />

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: