Diumenge, 3 d'agost de 2025
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Caves Nadal celebra el 10è aniversari del primer vi dolç elaborat amb podridura noble de l’Estat Espanyol

Ara fa deu anys, de la collita de 1998, va néixer a la Finca Nadal de la Boadella el primer vi dolç de botrytis natural de tot l’Estat Espanyol.

Aquest efemèride ha estat recordada pels responsables de les caves del Pla del Penedès amb un acte simbòlic de la collita d’aquest any dels raïms que permetran fer-ne una nova anyada. Periodistes i experts del sector van visitar la finca la setmana passada i van premsar alguns raïms per treuren el primer most.<br />La tècnica de deixar pansir el raïm als ceps, en unes condicions especials va ser desenvolupada per l’enòleg de Caves Nadal, Xavier Nadal, l’any 1998.
El vi Nadal 1510 està elaborat a partir de vinyes velles de Macabeu amb la implantació de la podridura noble.

De cada collita en surten molt poques ampolles, que es porten al mercat com un vi molt especial. D’aquí que la seva ampolla sigui de dimensions més reduïdes i que el seu preu també el situï en la gamma alta del mercat.

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: