ASAJA valora positivament l’increment dels cellers artesanals del Penedès
Els cellers petits, que paguen l’esforç dels viticultors per millorar les collites sense necessitat de fitosanitaris, van guanyant pes al Penedès.
<br />El responsable del sector de la vinya d’ASAJA, Josep Guilamany, creu que gràcies al fet que el Penedès està apostant per la producció ecològica i de qualitat, que és la que compren els cellers petits, pot sortir de la crisis de preus que pateix des de fa anys. <br />ASAJA recorda que la DO Cava també es troba al País Valencià, Rioja, Extremadura i Madrid i arrel del boicot al cava català es van despertar aquestes comunitats que també poden fer cava, situació que també va contribuir a fer baixar els preus, quan ja no eren bons. <br />És per aquest motiu que des d’ASAJA estan satisfets amb aquestes produccions de qualitat i aquests petits cellers que valoren el producte i això ha fet que al Penedès hi hagi joves que han apostat per l’agricultura ecològica i per crear cellers artesanals.<br />