Dilluns, 9 de juny de 2025
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Acaba la Cuina als mercats

Acaba amb èxit el cicle de la cuina de mercats després d’un any de funcionament. El Patronat de Comerç i Turisme i el col·lectiu Penedès Fogons han programat una sessió mensual del cicle als tres mercats municipals de Vilafranca.

Ahir a la tarda tenia lloc la darrera sessió del cicle Cuina de mercats al mercat de Sant Salvador. Els cuiners del restaurant El racó de la cigonya van portar els fogons al bell mig del mercat per cuinar un plat caracteritzat pel producte fresc que havien aconseguit al mercat. La sessió serveix per cuinar el plat davant del públic i que, després, aquest el pugui tastar. El responsable del restaurant Lluís Fàbrega comentava durant la sessió que, des de Penedès Fogons, volen demostrar que, amb productes frescos i de qualitat i una mica d’imaginació, es poden fer plats molt saborosos i originals.Aquest cicle va començar fa un any impulsat pel Patronat de Comerç i Turisme i el col·lectiu de restaurants Penedès Fogons, que eren els encarregats de fer les demostracions de cuina de les diverses sessions. Durant aquest any de funcionament s’ha fet una sessió mensual als tres mercats municipals de Vilafranca. Des del Patronat s’ha valorat la iniciativa de forma positiva des de diversos punts de vista.La darrera sessió de la cuina de mercats va estar protagonitzada per un plat de tonyina fresca amb un refregit de tàperes i alls.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: