Diumenge, 8 de juny de 2025
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Fins dimecres, Technifira 2.007 aplegarà més de 10.000 professionals de la restauració a Vilafranca

Tots els professionals de l’Estat espanyol vinculats als sectors de la restauració, la pastisseria i la gelateria tenen una nova cita amb la Technifira des d’avui i fins dimecres, al recinte firal de Vilafranca. Aquesta segona edició, organitzada novament per l’empresa vilafranquina Contorni amb la col·laboració de tots els seus proveïdors i distribuïdors, ocupa una superfície de 14.000 m2.

Technifira està considerada com la fira més tècnica de les que es fan a territori espanyol, dins l’àmbit de l’alimentació i la gastronomia. El 80% dels seus 160 expositors no participen a cap altra fira nacional i a la majoria dels estands es fan demostracions a càrrec d’experts cuiners i pastissers.

El gran reclam d’aquest esdeveniment són els productes gastronòmics més selectes i les creatives elaboracions que alguns dels millors cuiners i pastissers europeus oferiran en el marc d’un atractiu programa de demostracions, sense oblidar tampoc les competicions de primer nivell.

A banda dels productes de restauració, pastisseria i gelateria de primera qualitat, a Technifira també hi haurà vins de gran nivell i una amplia gamma de productes biològics.

Technifira també acollirà importants competicions com la Copa d’Espanya de Pastisseria, els guanyadors de la qual integraran l’equip espanyol que participarà a la Copa del Món de Lió 2.009 en les especialitats de xocolata, sucre i gel.

Boada ha explicat al magazín La Plaça que de cara a la propera edició de Technifira es planteja obrir al públic en general.

 

El programa de la Technifira es completarà amb activitats culturals i festives, entre les quals destaquen dos exclusius sopars per festejar la gala del Premis Livania i el 10è aniversari de Contorni i Pac4.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: