Technifira 2007 situarà Vilafranca com un referent de l’alta gastronomia
Vilafranca agafarà el relleu de Madrid, Sant Sebastià, Barcelona, Girona o Vic, les grans capitals de la gastronomia espanyola, quan el dia de Sant Jordi s’inauguri la Technifira 2007, una fira organitzada per l’empresa vilafranquina Contorni.
El gran reclam d’aquest esdeveniment seran els productes gastronòmics més selectes i les creatives elaboracions que alguns dels millors cuiners i pastissers europeus oferiran en el marc d’un atractiu programa de demostracions, sense oblidar tampoc les competicions de primer nivell. Els professionals de l’Estat espanyol vinculats als sectors de la restauració, la pastisseria i la gelateria tenen una nova cita amb la Technifira del 23 al 25 d’abril al recinte firal de la zona esportiva de Vilafranca. Aquesta segona edició ocuparà una superfície de 14.000 m2. La vessant formativa de la fira de Contorni es desenvoluparà sobretot en les 8 sales completament condicionades, cadascuna de les quals amb capacitat per a 300 persones, que acolliran prop d’un centenar de demostracions durant els tres dies de la Technifira. Technifira acollirà importants competicions com la Copa d’Espanya de Pastisseria, els guanyadors de la qual integraran l’equip espanyol que participarà a la Copa del Món de Lió 2009 en les especialitats de xocolata, sucre i gel. Una altra de les novetats de la Technifira és el Fòrum de les Escoles, que està dirigit a totes les escoles d’hostaleria d’Espanya i que comptarà amb la participació d’algunes de les millors escoles europees.