Diumenge, 26 de juny de 2016
Penedès Televisió
Ràdio Vilafranca

Penedès TV

Penedès TV és l’emissora del Consorci per a la Gestió de la Televisió Digital Local Pública del Penedès, que es va constituir el 14 de setembre de 2007. Aquest Consorci està integrat en exclusiva per l’Ajuntament de Vilafranca del Penedès i presidit pel seu alcalde, Pere Regull i Riba.

Penedès TV emet per una demarcació que inclou les comarques de l’Alt Penedès, el Baix Penedès i el Garraf, a través del canal 30 de la TDT (540 MHz) i és la continuació de la televisió local de Vilafranca del Penedès, creada l’any 1990. Avui aquest canal d’informació penedesenca compta amb 30.000 espectadors habituals que el tenen com un mitjà de referència. Penedès TV també es pot seguir per internet, en directe i a la carta.

El “Reglament d’organització i funcionament” de Penedès TV estableix que la gestió directa del servei sigui portada a terme de forma exclusiva per Serveis Municipals de Comunicació SL (SERCOM SL), que assumeix la definició, l’elaboració i la distribució dels continguts audiovisuals corresponents.

La programació diària de Penedès TV es basa en espais informatius que s’emeten a les hores en punt i que compten amb una versió en llengua de signes catalana. La programació, que inclou programes culturals, esportius i participatius, dóna prioritat a les transmissions en directe d’esports, castells, i actes socials i festivitats destacades.

 

 

Estatuts. Reglament. Pressupost.