Dimecres, 7 de desembre de 2016
Penedès Televisió
Ràdio Vilafranca

Penedès TV

Penedès TV és l’emissora pública de l’Ajuntament de Vilafranca del Penedès, gestionada a través de Serveis Municipals de Comunicació SL (SERCOM SL), que opera amb el nom comercial de RTV Vilafranca.

Penedès TV emet per una demarcació que inclou les comarques de l’Alt Penedès, el Baix Penedès i el Garraf, a través del canal 30 de la TDT (540 MHz) i és la continuació de la televisió local de Vilafranca del Penedès, creada l’any 1990. Avui aquest canal d’informació penedesenca compta amb 30.000 espectadors habituals que el tenen com un mitjà de referència. Penedès TV també es pot seguir per internet, en directe i a la carta.

La programació diària de Penedès TV es basa en espais informatius que s’emeten a les hores en punt i que compten amb una versió en llengua de signes catalana. La programació, que inclou programes culturals, esportius i participatius, dóna prioritat a les transmissions en directe d’esports, castells, i actes socials i festivitats destacades.

Inicialment, Penedès TV va ser l’emissora del Consorci per a la Gestió de la Televisió Digital Local Pública del Penedès, que es va constituir el 14 de setembre de 2007. Aquest Consorci va estar integrat en exclusiva per l’Ajuntament de Vilafranca del Penedès, de manera que es va cedir la gestió directa del servei a SERCOM SL. Finalment, en no poder comptar amb cap altre membre, es va procedir a la dissolució del Consorci, el 19 de juliol de 2016.

 

 

Estatuts. Reglament. Pressupost.

Butlletí de notícies

Subscriu-t'hi:

festa major 2016

banner copa penedes tv

va de castells banner

banner interiors de vilafranca

Banner_Informatiu

25 anys

Captura de pantalla 2016-05-17 a las 19.30.39