Dijous, 25 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La PAH de l’Alt Penedès ha iniciat accions per tal de demanar que no es voti partits que són contraris a canviar la llei hipotecària

Membres de la Plataforma d’Afectats per la Hipoteca de l’Alt Penedès es concentraven dissabte al matí a la plaça del Penedès de Vilafranca per tal d’iniciar una campanya d’escraches al ciutadà

a voluntat és animar la gent a votar, però tenint molt present que hi ha algunes formacions que són més properes a les necessitats de la gent i altres que apostes més per els interessos de les grans corporacions i la banca.

Un dels membres de la Plataforma explicava que es tracta de recordar a la ciutadania que hi ha formacions polítiques què podent fer canvis en la legislació i donar suport a persones que estan en moments molt crítics i complicats, han preferit no fer res i donar suport a la gran banca.

En l’acte de dissabte van llegir un comunicat en què posaven de manifest el seu rebuig als partits que van posicionar-se contraris a la proposta de modificació de la llei hipotecaria que es volia promoure amb la Iniciativa Legislativa Popular que impulsava la Plataforma; però que per contra han continuat donant recolzament a les accions de les entitats d’estalvi contra els ciutadans.

Des de la Plataforma d’Afectats per la Hipoteca remarcaven que els canvis són possibles, que únicament cal voluntat política. I que en aquestes eleccions europees cal donar suport a les formacions que defensen les persones davant de les pressions dels grans poders econòmics.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: