Divendres, 26 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

16 cors han participat a la 48a trobada-taller de cors infantils de Catalunya que s’ha celebrat aquest dissabte a Vilafranca

El Secretariat de Corals Infantils de Catalunya organitza anualment per tot el territori unes trobades de cors infantils que fomenten la relació entre corals, la coneixença entre infants de diferents procedències, i, en general, potencia l’afició pel cant coral.

Aquest dissabte, la trobada taller estava organitzada pel Secretariat i L’Espinguet com a coral amfitriona, i concentrava prop de 500 cantaires de 16 cors infantils de Catalunya, entre les quals n’hi havia 8 de Barcelona i d’altres llocs de Catalunya com Tàrrega, Flix, Sant Jaume dels Domenys o Piera. L’acte servia també a l’Espinguet per iniciar les activitat dels seu 50è aniversari.  El concert de la tarda a la Basílica de Santa Maria era l’exposició del treball que s’havia fet prèviament.  Vilafranca ha estrenat aquest any el cicle de trobades arreu de Catalunya. Els nens cantaires s’organitzaven per nivells i oferien grups amb participació de diverses corals diferents.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: