Dimarts, 18 de setembre de 2018
Penedès Televisió
Ràdio Vilafranca
Aquest diumenge es fa una passejada familiar fins a la Torre de les Aigües de Vilafranca

Aquest diumenge es fa una passejada familiar fins a la Torre de les Aigües de Vilafranca

És una caminada d’uns 4 quilòmetres, molt planera, amb sortida i arribada al mateix punt.

El proper diumenge 8 d’octubre, tindrà lloc una passejada familiar, molt planera, que sortirà de Vilafranca i arribarà fins a la Torre de les Aigües. Durant el recorregut, s’aniran comentant els diferents elements patrimonials que poden veure’s al llarg del camí Fariner i el camí de la Bleda. S’explicarà com s’extreia l’aigua dels pous propers, o com s’aprofitava l’aigua d’aquests rius per fer anar molins, per rentar la roba i fins hi tot per pescar.
Es tracta d’un recorregut circular d’uns 4 quilòmetres i es preveu una durada aproximada de 2 hores. El lloc de trobada és l’aparcament de darrera el Complex Aquàtic, a les 11 del matí.
Es recomana portar aigua, esmorzar ja que es farà una parada al Foix per poder esmorzar; i calçat còmode per caminar. En cas de pluja, la caminada quedarà suspesa.
Aquesta activitat, organitzada pel Servei de Medi Ambient de l’Ajuntament de Vilafranca, forma part del cicle d’activitats ‘Rius amb vida al Penedès’ que s’ha organitzat conjuntament amb els municipis de Santa Margarida i els Monjos, Torrelavit, Sant Quintí de Mediona, Sant Pere de Riudebitlles, Subirats i Sant Sadurní, i que es desenvolupa durant tot l’any en diferents espais fluvials d’aquest territori, per tal de donar a conèixer aquests ecosistemes, així com la feina realitzada per netejar i posar en valor aquests espais.
És preferible inscriure’s al correu electrònic:

Enquesta

L'onada de feixisme que amenaça Europa...

Programació

Ràdio Vilafranca

20:00
Penedès vespre
Informatiu diari
21:00
Ruta 66
Música americana

Penedès Televisió

15:30
Músics d'aquí
Fèlix Atzerà - sac de gemecs
16:00
L'informatiu
L'actualitat diària de Vilafranca i el Penedès
16:30
Punts i gols
Informació esportiva penedesenca, amb Tito Boada

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: