Dimarts, 17 de juliol de 2018
Penedès Televisió
Ràdio Vilafranca

El 18 de setembre surt publicat el nou llibre de David Monteagudo, ‘Crónicas del Amacrana’

‘Crónicas del Amacrana’ veurà la llum el dilluns 18 de setembre editat per Rayo Verde, una editorial que està demostrant un criteri literari compromès i audaç en la tria d’autors i obres.

El darrer llibre de l’escriptor David Monteagudo és un recull d’històries amb un fil vertebrador: el descobriment per part d’un fill de la complexa figura del seu pare més enllà del llaç familiar que els uneix.

Les escletxes en la figura paterna, aparentment diàfana i estable, donen peu a un seguit de relats que repassen temes tan diversos com la situació que viuen les persones refugiades, la vida com a treballador d’una fàbrica, les conseqüències de sortir en bici per fer esport al matí o els castells. Monteagudo reconeix que el llibre té molt d’ell i de la vida que ha fet fins al moment. També explica que el que ha intentat és fer bona literatura que arribi als lectors des de l’honestedat.

David Monteagudo es va donar a conèixer amb la novel·la ‘Fin’, a la qual van seguir altres obres publicades com ‘Invasión’, ‘Marcos Montes’, ‘Brañaganda’ o el llibre de relats ‘El edificio’.

L’autor s’ha convertit en un referent de la literatura fantàstica sobretot per la seva destresa a l’hora d’explorar els límits entre el territori físic i el mental, així com entre la ficció i la fantasia en un marc d’absolut realisme. Els seus llibres també deixen petjada en els lectors amb la provocació d’imatges potents i una tensió addictiva.

Enquesta

Per gaudir de les vacances no hi ha res com…

Programació

Ràdio Vilafranca

20:00
Ple municipal
Transmissió des de Vilafranca del Penedès
23:00
Penedès vespre
Informatiu diari
23:30
Casa de la Vila
Xell Montserrat

Penedès Televisió

15:30
Músics d'aquí
Berenguer Montserrat - organista
16:00
L'informatiu
L'actualitat diària de Vilafranca i el Penedès
16:30
Copa Penedès TV
Els Monjos B - St Pere de Riudebitlles / St Quintí de Mediona

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: