Diumenge, 17 de febrer de 2019
Penedès Televisió
Ràdio Vilafranca

S’ha presentat públicament el Comitè de Defensa del Referèndum a l’Alt Penedès

Aquest dilluns a la tarda i davant de l’escola Baltà Elias s’ha fet la presentació pública del Comitè de Defensa del Referèndum integrat per un grup de persones vinculades a l’esquerra independentista

Els portaveus, Jordi Pujol i Jaume Ramon, han començat l’acte llegint un manifest en el qual explicaven que davant les amenaces de l’Estat Espanyol i la dilació del govern català, que encara no ha anunciat la data del referèndum, al Penedès han decidit organitzar-se per començar la campanya al marge dels ritmes de la política institucional.

Impulsen l’anomenat Comitè de Defensa del Referèndum amb la convicció que haurà de ser per la via unilateral.

Han decidit passar a l’acció i fer el que calgui perquè finalment es faci el referèndum.

Apunten que la seva voluntat és unir a tots els independentistes i també a aquells demòcrates que sense voler la independència tenen clar que per resoldre el conflicte cal votar. També adverteixen que no acceptaran rebaixes ni marxes enrere i que només es conformaran amb la realització d’un referèndum vinculant.

Amb aquest acte donen el tret de sortida de la campanya del referèndum al Penedès. Jaume Ramon apunta que serà una mobilització permanent, amb accions de desobediència i creant consciència que el referèndum es farà tant sí com no. També adverteixen que no volen una votació com la del 9N, sinó que ha de ser amb la màxima participació i la utilització dels col·legis electorals que es fan servir habitualment en les eleccions.

Enquesta

El judici als independentistes farà que la imatge d'Espanya…

Programació

Ràdio Vilafranca

12:00
Diumenge esportiu
L'esport local i comarcal, amb Jaume Tutusaus
15:00
Entre nosaltres
Musical amb David Alsina
17:00
Mites de la cançó
Bob Dylan en català

Penedès Televisió

10:30
De festa
Festa Major d'hivern dels Monjos / Aplec de Sant Pau
11:00
Missa de Montserrat
Directe de la Missa conventual de Montserrat
12:30
Caminant per Catalunya
Excursions pel territori

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: