Dijous, 28 de març de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’ANC de Vilafranca va encendre 3.000 espelmes per demostrar que la flama no s’apaga

Un acte que s’havia de celebrar a la rambla de Sant Francesc, però que amb previsió de mal temps es va traslladar a dins del pavelló firal de la zona esportiva.

La territorial vilafranquina de l’Assemblea Nacional Catalana va realitzar un acte en el que el diputat al Congrés, Francesc Homs, va ser el principal protagonista.

L’exconseller i tots les ciutadans que van voler , van encendre una espelma fins arribar a les 3000 per conformar una estelada que a la seva part superior incloïa també el 9N.

I és que des d’aleshores, i a conseqüència d’aquests fets, hi ha el President Mas, el Conseller Homs i les Conselleres Ortega i Rigau portades davant la justícia espanyola per haver posat les condicions per tal que els catalans poguessin exercir el dret a decidir.

L’alcalde de Vilafranca, Pere Regull, va excusar la seva absència donat que es trobava a Portugal en la gala d’elecció de la capital europea de l’enoturisme.

La Territorial de Vilafranca va organitzar aquest acte, que va comptar amb l’assistència de 6 regidors de CiU, 3 d’ERC i un de VeC de l’Ajuntament de Vilafranca,  per manifestar el suport als encausats i recordar a tothom què va passar el 9 de novembre de 2014.

Francesc Homs va enviar un missatge al nou govern del PP, per assenyalar que la judicialització de la política no aturarà el procés.

Per tot plegat el portaveu del Partit Demòcrata al Congrés, Francesc Homs, preveu que el primer semestre del 2017 serà “complicat” però ha assegurat que “serà una gran oportunitat per Catalunya”.

D’altra banda Homs considera que la detenció de l’alcaldessa de Berga, Montse Venturós, serà una demostració més de la fortalesa de la unitat que hi ha a Catalunya a favor de la independència.

L’acte organitzat per l’ANC a Vilafranca va comptar amb la participació, entre d’altres, els Castellers de Vilafranca, els Xicots, la colla Jove i la colla dels Falcons de Vilafranca.

 

 

ANC

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: