Diumenge, 17 de febrer de 2019
Penedès Televisió
Ràdio Vilafranca

Més d’un centenar d’obres s’han presentat a la 24a edició del premi de poesia de les Clotes

Dissabte es lliuraven els premis de la 24 edició del Premi de Poesia de Primavera que organitza l’Associació de Veïns de les Clotes. 103 obres es presentar al concurs, una trentena en llengua catalana

Un concurs que ha assolit un nivell de participació ja molt consolidat, ja que es mou habitualment al voltant del centenar d’obres presentades. Com explica el president de l’Associació, Patro Recober, enguany han estat 103 obres, de les quals una trentena en català. Recober explica que consideren que el premi està consolidat, sobre tot a nivell estatal, i volen mirar de reforçar la presència de poetes penedesencs de cara a l’edició de l’any vinent.
En la categoria de poesia en castellà, el premi Lluís Chamizo se’l va endur el poeta d’Almansa José Richart Ortega, amb una obra amb quatre sonets que feia un repàs a la vida.
En català, el primer premi Antoni MAssanell va ser per la poetessa de Barcelona Rosa Maria Arrazola, amb l’obra “Sota la carpa”, un poema sobre l’amor i el desamor.
Arrazola de fet ja ha estat altres vegades a Vilafranca, i comentava per exemple que havia fer algun recital coincidint amb el Vijazz.

Enquesta

El judici als independentistes farà que la imatge d'Espanya…

Programació

Ràdio Vilafranca

12:00
Diumenge esportiu
L'esport local i comarcal, amb Jaume Tutusaus
15:00
Entre nosaltres
Musical amb David Alsina
17:00
Mites de la cançó
Bob Dylan en català

Penedès Televisió

12:30
Caminant per Catalunya
Excursions pel territori
13:00
7 dies
Magazín d'entrevistes
14:00
Les notícies de la setmana
Resum informatiu penedesenc, amb Sergi Ansón.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: