Dissabte, 20 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Diverses entitats tornen a organitzar la Revetlla de Sant Joan a Vilafranca

Com ja es va fer l’any passat, algunes de les principals entitats de la vila organitzaran la revetlla de Sant Joan a Vilafranca. L’objectiu és consolidar aquesta festa en el calendari festiu.

Els organitzadors de la revetlla són el Centre Excursionista del Penedès, Correm per la Terra, Òmnium Cultural, l’ANC, el Casal Popular i el Ball de Diables de Vilafranca.

Els actes de la revetlla de Sant Joan començaran a les 6 de la tarda al Parc de Sant Julià amb un taller de circ. A les set, els corredors que ho desitgin podran acompanyar la Flama del Canigó a diferents municipis de la comarca, per acabar tornant a Vilafranca i a les 8 del vespre, començarà un concert de música tradicional. El plat fort de la revetlla serà una cercavila de foc pels carrers de Vilafranca a partir de les 9.

A continuació, hi haurà un sopar popular al Parc de Sant Julià.

Després de l’encesa de la foguera a mitjanit se celebrarà un concert amb el cantautor Miquel del Roig, els valencians Ràdio Rude i el DJ Jordi Rivas. Segons expliquen els responsables, la iniciativa respon a la voluntat de “cobrir les necessitats i motivacions de diversos col•lectius de diferents franges d’edat”.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: