Dijous, 13 de desembre de 2018
Penedès Televisió
Ràdio Vilafranca

Lectura en veu alta

El dimecres 21 de març de 2018 a l’Auditori de Vilafranca del Penedès tindrà lloc el Quart de final de l’Alt Penedès del XIVè CERTAMEN NACIONAL INFANTIL I JUVENIL DE LECTURA EN VEU ALTA.

Organitzen els quarts de final els Serveis Territorials i Serveis Educatius del Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya, a través dels CRP (Centre de Recursos Pedagògics) i els equips d’assessors i assessores LIC (Llengua i Cohesió Social).
En aquesta edició, a Vilafranca participen 25 centres de l’Alt Penedès de les categories de GRUMETS VERMELLS (cicle mitjà de primària), GRUMETS VERDS (cicle superior de primària), CORSARIS (1r i 2n d’ESO) i TROPA DE CORSARIS (3r i 4t d’ESO). Un total de 56 lectors.

El Certamen Nacional Infantil i Juvenil de Lectura en Veu Alta és una iniciativa de la Fundació Enciclopèdia Catalana, l’entitat cultural que encapçala el Grup format per diferents empreses editorials, l’objectiu de les quals és promocionar la llengua i la cultura catalanes especialment mitjançant l’edició d’enciclopèdies, llibres de consulta, diccionaris, llibres infantils i juvenils, llibres de text i obres de literatura catalana i universal.