Dilluns, 5 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Famílies i escola

El joc com a eina educativa. Ensenyar d’acord amb els nous temps. Conèixer el paper dels avis en l’educació. Debatre sobre la sexualitat o l’orientació sexual. Parlar de la nutrició o de l’educació inclusiva. Aquests són alguns dels temes que es tracten a la novena temporada de ‘Famílies i escola’.

El programa compta amb la participació i experiència d’experts com Jaume Ulldemolins, membre de l’Associació de Menors Transsexuals de Catalunya Chrysallis; Boris Mir, impulsor d’Escola Nova 21; Milos Salgueda, psicoterapeuta; Sandra Gussinyer, psicoterapeuta i creadora del programa ‘Nens en moviment’,   Gemma Salvador, dietista; Víctor Baroja, mestre i impulsor de la Federació Catalana de Joc Tradicional, o Amaia Hervas, psiquiatra infantil experta en Trastorns de l’Espectre Autista, entre d’altres.

Famílies i escola‘ ens convida a dialogar i a debatre a l’entorn de temes i vivències explicades pels seus protagonistes: pares, mares, joves i experts. El programa és una producció fruit de la col·laboració entre l’Àrea de Cultura, Educació i Esports de la Diputació de BarcelonaFAPAES (Federació d’Associacions de Mares i Pares d’alumnes d’estudis sufragats amb fons públics no universitaris de Catalunya) i La Xarxa de Comunicació Local, realitzada per Canal Terrassa. Consta de 13 capítols de 30 minuts.

FAMILIES_ESCOLA

Cercador de programes