Dijous, 28 de març de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El brot jove

El brot jove, 17 narracions breus. Llegides en veu alta il·lustrades i musicades per joves estudiants.

El projecte audiovisual consisteix en una sèrie de deu capítols de 15 minuts de durada. Estudiants d’instituts de Vilafranca i comarca, alumnes de disseny de l’Escola d’Art Arsenal i joves músics de l’Escola Municipal de Música de Vilafranca llegeixen en veu alta, il·lustren i posen la banda sonora a 17 relats breus, d’autors tan diversos com Montserrat Rodoreda, Albert Sánchez Piñol, Bel Olid, Thomas Bernhard, Isabel-Clara Simó, Slawomir Mrozek, Manuel Baixauli, Agota Kristof, Roc Casagran i Marc Artigau.

Temporades anteriors

El brot, 25 passejades literàries breus és una sèrie de 10 capítols realitzada per Pep Puig i produïda per Penedès Televisió i la llibreria L’Odissea.

Diferents lectors-passejants llegeixen 25 relats breus d’autors catalans i estrangers, clàssics i contemporanis. Cada lectura va acompanyada d’un recorregut per espais naturals i urbans de Vilafranca i el Penedès, mentre 5 il·lustradores i il·lustradors representen gràficament cada una de les històries.

fotograma

Cercador de programes

Llista de programes

1. Viatge al poble de l'arc iris (Mercè Rodoreda) / El nen (Alfred Polgar).

2. Los bomberos (Mario Benedetti) / La ciutat invisible (Jordi Masó) / Davant la llei (Franz Kafka) / El Molino i les dones (Montserrat Roig).

3. Un pom de roses grogues (Marta Carreras) / L'últim client de la nit (Marguerite Duras) / La caixa infinita (Manel Baixauli).

4. Oona, l'alegre dona de les cavernes (Patricia Highsmith) / Els tres porquets (James Finn Garner) / La continuidad de los parques (Julio Cortázar).

5. Espeleòlegs (Thomas Bernhard) / El necesser de la senyora Palmer (Neus Canyellas).

6. Les ciutats i el nom (Italo Calvino) / Febre (Quim Monzó) / Com s'esbrava la mala llet (Antònia Carré-Pons).

7. Feblesa de caràcter (Pere Calders) / La mort del funcionari (Anton Txékhov).

8. El cor delator (Edgar Allan Poe).

9. Mare (Grace Paley) / La tomba d'un antic nòvio de la tia Rosario (Ramon Solsona) / He dejado la fábrica (David Monteagudo) / La revolució (Slawomir Mrozek).

10. L'Odissea, selecció de textos (Homer).