Divendres, 19 d'abril de 2024
Dissabte La Granada i La Múnia, s’enfrontaran en una final inèdita a la Copa

Abans de la gran final, s’enfrontaran els equips infantils del Sant Cugat Sesgarrigues i Gelida, campions dels grups comarcals de segona divisió

La Granada i Riudebitlles s’enfrontaran a la final de la Copa d’aquest dissabte al camp municipal de Vilafranca (19,00).
En partit de semifinals, l’equip de la Granada va doblegar al Riudebitlles (3-1), vigent campió.
Els gols de Marc Dolcet (12′) i Joan Pons (16′), els van donar renda, però va marcar el jove Pau Feixas (18′) pel Riudebitlles, abans del descans.
A la segona part, Joan Josep Calvo (55′), de penal, va donar la classificació a l’equip granadenc.

A la segona semifinal, la Munia no va donar facilitats a les Cabanyes (5-1).
A la primera part Jordi Cano (25′) i Xavi Garcia (40′), van donar avantatge a l’equip munienc.
A la segona part, novament Cano (60′), Marc Bastons (63′) i Sergi Garcia (79′) de penal van marcar pels muniencs i Raül Mesa (80′) va veure avançat al porter Elhadji Diop, i superar per alt (80′).
Abans de la final, jugaran un partit els equips infantils del Sant Cugat Sesgarrigues i Gelida.
L’any passat ja van jugar els campions del Grup 29 (Mas Catarro) i del Grup 30 (Base Olèrdola).
En aquesta ocasió, s’enfrontaran, també en categoria infantil, els campions del Grup 30, el Gelida i el del Grup 31, el Sant Cugat Sesgarrigues.
L’any passat el partit va ser molt emocionant i també s’espera d’aquest enfrontament entre dos conjunts que han dominat amb autoritari les seves lligues.