Dissabte, 3 de Desembre de 2022
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
L’encesa de llums i de l’arbre ha donat la benvinguda al Nadal a Vilafranca 2 Desembre 2022 L’encesa simbòlica de les llums i l’arbre de Nadal a la Plaça de la Vila ha estat el gran acte que ha donat el tret de sortida a un mes marcat per aquesta celebració tan especial.
La tornada a la normalitat ha fet baixar el nombre de voluntaris en algunes entitats 2 Desembre 2022 L’Oficina del Voluntariat de l’Ajuntament de Vilafranca va obrir portes l’any 2006. Des d'aleshores el nombre de persones que s’hi acostaven havia anat a l’alça fins arribar als anys de pandèmia.
Jornada sobre lactància materna a l’Hospital Comarcal de l’Alt Penedès 2 Desembre 2022 La Comissió de Lactància Materna de l’Alt Penedès dedica una jornada a ampliar la informació de les professionals per millorar el suport a les mares que alleten.
El FC Vilafranca, a per la victòria contra un Badalona que també vol fugir de la zona baixa 2 Desembre 2022 L'equip de Cristian García visita el Badalona, un altre rival directe, que es troba un només un punt per sobre a la classificació.
Aposta per un model de pisos amb serveis compartits davant la saturació de les residències 1 Desembre 2022 El nou model assistencial es basa en un canvi de paradigma per dotar de més autonomia a la gent gran i retardar-ne la dependència
Futura Penedès i l’Inzòlia organitzen un Wine Shopping Solidari el 15 de desembre a Cal Figarot 2 Desembre 2022 Els cellers vendran els seus productes i un 20% de les vendes que es recaptin aniran a favor de la Marató de TV3
L’encesa de llums de Nadal de Sant Sadurní en l’inici de la campanya de dinamització comercial 2 Desembre 2022 Un dels elements més destacats de la nova il·luminació és un arbre gegant instal·lat a la plaça de l'Ajuntament i que compta amb nova il·luminació i decoració.
L’hospital de Vilafranca va patir diumenge un robatori de material valorat en 100.000€ 2 Desembre 2022 Diumenge, l’Hospital Comarcal de l'Alt Penedès va patir el robatori de material divers, entre el qual el d’un aparell per fer colonoscòpies.
Màrius Via mostra la seva trajectòria de 60 anys de pintura al Fòrum Berger Balaguer 2 Desembre 2022 L’exposició es podrà visitar fins el 8 de gener, i sota el títol de ‘60 anys entre llapis i pinzells’ és una antologia del seu fons particular.
Un Patí sense Toni Porta busca la primera victòria contra un Arenys que tampoc ha guanyat 2 Desembre 2022 La setmana passada el Girona aconseguia el primer triomf del curs a costa del Patí. Aquest diumenge els vilafranquins es tornen a enfrontar a un conjunt que tampoc ha guanyat encara.
L’IEP dedicarà unes jornades i un seminari a l’associacionisme al Penedès 2 Desembre 2022 Les jornades es faran cap a finals d’aquest any i al llarg del 2023 i el seminari a la tardor de l’any que ve.
Sant Sadurní aprova la millora de la Casa dels Avis i el conveni de serveis socials bàsics 2 Desembre 2022 La sessió de ple de l'Ajuntament de Sant Sadurní es va celebrar aquest dimecres per la coincidència amb la festa local al municipi.
El Noia rep la visita d’un Igualada en ratxa 2 Desembre 2022 Diumenge, a les 20h, el Noia tancarà la jornada d'OKLliga amb un interessant duel contra l'Igualada, actual quart classificat.
Santa Margarida i els Monjos aprova un pressupost de 10.800.000 euros per al 2023 2 Desembre 2022 El ple va aprovar també altres qüestions, com l’acta de les operacions de delimitació entre els termes municipals de Santa Margarida i els Monjos i Castellví de la Marca.
Educació millorarà l’eficiència energètica i el confort tèrmic a 4 instituts de l’Alt Penedès 1 Desembre 2022 Es faran a l’Institut El Foix dels Monjos, a l'institut Alt Penedès, al Milà i Fontanals i a l'Eugeni d'Ors

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi:

Programes més vistos de la setmana

Programes més escoltats de la setmana

30/11/2022

Esports 14

Amb Eric Guijarro

26/11/2022

Alt voltatge

Alt Voltatge!

28/11/2022

Esports 14

Amb Eric Guijarro