Divendres, 1 de Juliol de 2022
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Cap de setmana de retorn del Vijazz Vilafranca amb els vins i els caves protagonistes 30 Juny 2022 Aquest cap de setmana tindrà lloc el Vijazz. El festival que reuneix milers de persones a Vilafranca per gaudir d’una combinació excepcional: la bona música i el bon vi.
Sant Sadurní celebra la Festa de l’Esport, premiant als esportistes i entitats més destacades 30 Juny 2022 En aquesta setena edició, l'esdeveniment ha canviat de dates i s'ha avançat a l'estiu, coincidint amb el final de la temporada. En anys previs la cita tenia lloc per Nadal
Torna el Vilaestiueja amb propostes divertides per a infants i famílies a Vilafranca 30 Juny 2022 La presentació de la programació s’ha fet a càrrec de la regidora d’Educació, Xell Montserrat, i de la tècnica del Servei d’Educació, Olga Serra.
Serveis Socials augmenta un 8% el nombre d’entrevistes i atén l’11% de la població de la vila 30 Juny 2022 A banda del nombre creixent d'expedients i població atesa, des de Serveis Socials destaquen també que la complexitat dels casos també ha anat en augment.
L’estudi sobre varietats minoritàries pot ajudar a lluitar contra el canvi climàtic 29 Juny 2022 Recuperar algunes varietats que antigament havien tingut presència en zones vinícoles pot oferir opcions per diversificar i ampliar la biodiversitat existent i possibles solucions a problemes actuals
Vilafranca acollirà un taller d’economia domèstica per a gent gran 30 Juny 2022 El taller és organitzar per el Servei Municipal de Consum de l'Ajuntament i està orientat al col·lectiu de la gent gran amb la idea de donar eines per a un consum responsable.
El carrer de la Lluna tallat al trànsit durant un mes per obres de la xarxa de sanejament 30 Juny 2022 El tall s'aplicarà a partir del 4 de juliol, i durarà aproximadament un mes. Forma part dels treballs del Pla d'Intervenció Integral al Centre i al carrer Comerç.
El Servei del Turisme ofereix 3 visites guiades amb motiu del Vijazz 30 Juny 2022 A més, s’instal·larà un punt d’informació turística a la Rambla de Nostra Senyora, on es podran adquirir també les entrades per a les tres visites que s'han proposat per aquest cap de setmana.
Les Escenes Fresques de l’Espai Jove La Nau donen l’oportunitat a joves talents locals 30 Juny 2022 El cicle tindrà lloc els dies 6, 13, 20 i 27 de juliol i 3 d’agost a la Nau amb diferents artistes
El Consell Comarcal de l’Alt Penedès ofereix un servei d’acompanyament en tràmits digitals 30 Juny 2022 El servei també impartirà cursos presencials i en línia sobre formes de comunicació amb l’administració pública, navegació, identitat digital, xarxes socials o eines ofimàtiques, entre altres
Vilafranca forma part de la Comunitat Biosphere de destinacions turístiques sostenibles 29 Juny 2022 S'ha posat en marca una web, que està disponible en 7 idiomes, que ofereix tota la informació sobre destinacions i empreses turístiques, per fer eleccions més ètiques i sostenibles.
El Cigró d’Or celebra dues dècades amb una festa que combinarà música i gastronomia 29 Juny 2022 L’establiment del cuiner Oriol Llavina va obrir les portes el 2 de juliol de 2002 a Gelida i l’any 2012 es va traslladar a la seva ubicació actual, a l’altell del Mercat de la Carn de Vilafranca.
Els Tastets al Mercat se sumen al Vijazz amb l’actuació de Javi Martín Project 29 Juny 2022 Els Tastets al Mercat, l’aposta cultural i gastronòmica que té lloc cada primer dissabte de mes a la plaça de l’Oli, aportarà encara més jazz al cap de setmana, amb l’actuació de Javi Martín Project.
Maria Assumpció Raventós presenta A la recerca de l’univers a Vilafranca 29 Juny 2022 Aquest divendres la capella de sant Joan obrirà les seves portes al darrer treball creatiu de l’artista sadurninenca Maria Assumpció Raventós.
La cuina de les flors de Iolanda Bustos obrirà dimecres vinent el cicle de Tertúlies d’estiu 29 Juny 2022 El cicle començarà dimecres, dia 6 de juliol, a les 8 del vespre, al celler U més U de Font-rubí.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi:

Programes més vistos de la setmana

Programes més escoltats de la setmana

27/06/2022

La Cercavila

Amb Marc Paredes

13/06/2022

La Cercavila

Amb Marc Paredes

25/06/2022

Alt voltatge

Alt Voltatge!