Dijous, 29 d'Octubre de 2020
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Un centenar de persones es concentren per rebutjar les intervencions de la Guàrdia Civil 28 Octubre 2020 Les entitats independentistes han convocat aquest dimecres al vespre una concentració a la Plaça de la Vila de Vilafranca
A Vilafranca s’ha fet un escorcoll de la Guàrdia Civil contra el finançament del procés 28 Octubre 2020 Pel que ha pogut saber la nostra redacció a la zona del Camp dels Rolls s’ha produït aquest matí de dimecres un dels múltiples escorcolls que ha fet la guàrdia civil a Catalunya.
Vilafranca vol augmentar el nombre d’habitatges assequibles utilitzant baixos comercials buits 28 Octubre 2020 Amb aquests locals que estan buits des de fa anys l'Ajuntament considera que es podrien posar al mercat més de 500 habitatges a un preu de lloguer assequible que se sumarien als més de 200 actuals.
Esquerra Republicana denuncia ‘opacitat’ del govern de Vilafranca en matèria educativa 28 Octubre 2020 Els republicans exposen que, des de l’inici de la pandèmia, han fet arribar diverses propostes a l’equip de govern que han topat sistemàticament amb el silenci per part de la regidoria d’Educació.
Xell Montserrat titlla de ‘joc polític’ les crítiques d’ERC i reivindica la feina del govern 28 Octubre 2020 Arran de les darreres crítiques d’Esquerra Republicana a la regidoria d’Educació, la seva responsable política Xell Montserrat explica que no tenen res a amagar i que bona part de les dades que li demanen els republicans, per exemple, les de distribució dels alumnes per centres, estan disponibles a la web de l’Ajuntament.
L’Hivernacle recupera els concerts pendents del festival aquest cap de setmana a Vilafranca 28 Octubre 2020 L’edició d’enguany compta amb un dels concerts més esperats de la temporada. Es tracta de la presentació dels nous treballs de Pau Vallvé i Intana, que es farà aquest divendres a dos quarts de nou del vespre a l’Auditori de Vilafranca i que ja ha penjat el cartell d’entrades exhaurides.
Els clubs de lectura enceten la temporada reivindicant la figura de Joan Perucho 28 Octubre 2020 Els clubs de lectura resten a l’expectativa de com evoluciona la situació sanitària i temen haver d’interrompre el curs.
Creu Roja Alt Penedès ja compta amb una nova ambulància gràcies al Rotary Club 28 Octubre 2020 L’han pogut adquirir gràcies als 27.100€ que es van recaptar a la 14a Nit Solidària, que es va celebrar al juny del 2019, i també durant el conjunt d’activitats i esdeveniments que van organitzar diverses associacions, empreses i entitats esportives del Penedès.
L’alfabetització digital és imprescindible per a la recerca de feina i per a les comunicacions 28 Octubre 2020 Aquest 29 d’octubre és el Dia Internacional d’Internet.
L’Ajuntament recomana esglaonar les visites al cementiri i estableix un circuit 28 Octubre 2020 Una de les mesures per evitar aglomeracions dins del cementiri és la nova senyalització per tal de marcar un circuit amb una única entrada i una única sortida
Les botigues de bicicletes han vist augmentar les seves vendes a partir del post-confinament 28 Octubre 2020 A la botiga Cicles Catalunya, per exemple, han vist esgotats molts dels seus productes i els terminis d’entrega són, en molts casos, d’1 a 2 mesos
L’Oficina de Consum del CCCAP ha atès prop de 100 persones afectades pel tancament de Dentix 27 Octubre 2020 La cadena de serveis odontològics Dentix ha sol·licitat el concurs voluntari de creditors després de mesos arrossegant problemes de finançament.
Ja es pot demanar cita prèvia online per a l’Oficina d’Atenció Ciutadana de la Casa de la Vila 27 Octubre 2020 L’Oficina d’Atenció Ciutadana de l’Ajuntament de Vilafranca atén la ciutadania amb cita prèvia a la planta baixa de la Casa de la Vila.
VeC veu les polítiques municipals d’habitatge insuficients i reclama més ajuts al lloguer 27 Octubre 2020 La diagnosi del Pla Local d’Habitatge presenta un "dèficit en l’habitatge social, en general, i d’Habitatge de Protecció Oficial de lloguer, en particular, i un envelliment del parc d'habitatge".
Comencen les obres de millora al polígon de Sant Quintí 27 Octubre 2020 La setmana passada van començar les obres de millora de serveis i infraestructures del Polígon Industrial Els Vinyets – Fogars de Sant Quintí de Mediona.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi:

Programes més vistos de la setmana

25/10/2020

Les notícies de la setmana

Resum informatiu penedesenc

27/05/2019

El reportatge

Campanya 'Adeu plàstics!'

Programes més escoltats de la setmana

24/10/2020

Alt voltatge

Alt Voltatge!

22/10/2020

Penedès en Xarxa

Penedès en Xarxa de 09 a 10 del matí

17/10/2018

Llegir per sentir

Picanyol