Dimarts, 23 d'octubre de 2018
Penedès Televisió
Ràdio Vilafranca
El Big Draw ha tornat a situar el dibuix al carrer amb la voluntat d’arribar a tothom 22 octubre 2018 L’objectiu del Big Draw és fer arribar el llenguatge universal del dibuix a tothom posant l’art a l’abast, al carrer i en d’altres espais públics.
Ampert celebra una xerrada sobre la investigació, prevenció i tractament del càncer 22 octubre 2018 Dins dels actes del 10è aniversari de l’associació Ampert i per a commemorar el Dia mundial contra el càncer de mama, divendres s’organitzava la xerrada “El càncer de mama, avui”.
Ginesta destaca avenços dels darrers anys amb el tractaments personalitzats del càncer de mama 22 octubre 2018 Des de l’associació Ginesta van voler recordar el divendres passat la data del dia 19 d’octubre, dia internacional del càncer de mama, i com cada any van organitzar un acte públic.
Regull demana una legislació dura amb els pisos ocupats on es delinqueix 19 octubre 2018 Aquesta setmana ha sortit a la llum la queixa de diversos veïns dels carrers Mestre Janer i Baldomer Lostau que fa 10 anys que malviuen a causa dels delinqüents que ocupen alguns dels pisos.
Freixenet es treu de sobre la producció de vi i comercialitzarà prosseco a Espanya 18 octubre 2018 Els nous consellers delegats de Freixenet, Pedro Ferrer i Andreas Brokemper, han anunciat la nova estratègia de l’empresa de Sant Sadurní.
El pati de l’Escorxador ha acollit l’espectacle “Molar” de Quim Bigas 22 octubre 2018 Es tractava d’una performance popular, festiva i amb el cos com a protagonista, que es va fer aquest diumenge a les 7 de la tarda i al pati de l’Escorxador.
Una cinquantena de paradistes han participat a la segona edició del Vinòleum a Font-Rubí 22 octubre 2018 Es tractava d’una edició plena de novetats, amb una cinquantena de paradistes del món del vi, l’oli, la gastronomia i l’artesania, música en viu i activitats per a tota la família.
L’Orquestra de Cambra del Penedès porta Els Concerts de Brandenburg a l’Auditori 22 octubre 2018 L’obra orquestral de Bach per excel·lència arriba a l’Auditori de Vilafranca aquest diumenge de la mà de l'Orquestra de Cambra del Penedès.
Continuen els projectes de formació i treball per millorar l’entorn natural de Vilafranca 22 octubre 2018 L’Ajuntament de Vilafranca, en el marc dels Projectes de Treball i Formació i Treball als Barris, ha contractat durant el 2018 a 9 jardineres i jardiners i a 1 oficial per millorar els espais naturals
La Jove Xiquets Vilafranca es queixa que l’Ajuntament no els deixi actuar a la plaça de la Vila 22 octubre 2018 Dissabte a la tarda la colla Jove Xiquets de Vilafranca va celebrar la seva diada en una actuació a la plaça de Jaume I en que van estar acompanyats dels Castellers de l’Adroc i els Nois de la Torre.
La Transhumància dels Monjos es consolida, amb una bona assistència de públic 22 octubre 2018 La Fira vol donar rellevància al Camí Ramader de Marina, una iniciativa que impulsen també els ajuntaments de Llívia i LLuçà a banda del de Santa Margarida i els Monjos.
La Policia Local de Vilafranca fa una campanya intensiva de control dels propietaris de gossos 22 octubre 2018 Aquests propers dies es vigilarà especialment la presència dels animals als espais públics. Es controlarà que no vagin deslligats, i que els propietaris recullin els excrements dels animals.
El Pot Petit i el seu espectacle ‘A l’aventura!’ han entusiasmat el públic de Vilafranca 22 octubre 2018 Amb dues sessions programades i les entrades exhaurides poc temps després d’haver estat posades a la venda, El Pot Petit arribava a Vilafranca enmig d’una gran expectació.
Els Xicots de Vilafranca han actuat aquest diumenge al migdia a Alcover 22 octubre 2018 Els vilafranquins participaven a la diada de festa major de la vila d’Alcover, al costat de la colla local i dels Xiquets de Reus.
Paula Valls actua avui a Cal Bolet 19 octubre 2018 Avui a dos quarts de nou del vespre arrenca la temporada de música a Cal Bolet amb Paula Valls. El seu debut, ‘Black and White’, va enamorar crítica i públic pel seu magnetisme.

Enquesta

Els conductors que no fan servir mai els intermitents són…

Programació

Ràdio Vilafranca

07:00
Notícies en xarxa
Informació general
08:00
Penedès matí
Informatiu diari

Penedès Televisió

05:00
L'informatiu vespre
L'actualitat de Vilafranca i el Penedès, al vespre
05:30
Gaudeix la festa
Programa sobre cultura popular
06:00
L'informatiu vespre
L'actualitat de Vilafranca i el Penedès, al vespre

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: