Dilluns, 21 de juliol de 2025
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Penedès viurà la sisena Festa de la Verema amb el component gastronòmic com a reclam

La celebració enogastronòmica posa en valor la cultura del vi, el paisatge i la cuina local a través de 18 activitats en 17 cellers de la Ruta del Vi.

El mes de setembre, el Penedès tornarà a viure la Festa de la Verema, una celebració enogastronòmica que posa en valor la cultura del vi, el paisatge i la cuina local a través de 18 activitats en 17 cellers de la Ruta del Vi del Penedès. Tal i com explicava en roda de premsa la directora del Consorci de Promoció Turística del Penedès, Núria Sala, l’objectiu és seguir posicionant la destinació a través del detall.

Un any més el component gastronòmic tindrà gran importància a la Festa de la Verema. Coincidint amb l’any en que Catalunya ha estat reconeguda com a Regió Mundial de la Gastronomia. El president del consorci, Pedro Campos, ha recordat el doble objectiu d’atraure turisme i d’oferir activitats pels residents.

Les primeres activitats comencen el 30 d’agost, però la majoria es concentren els caps de setmana del 13 i 14, i 20 i 21 de setembre.

La singularitat d’aquest esdeveniment és que totes les propostes tenen en comú una experiència gastronòmica, i n’hi ha per a tots els gustos: esmorzars de pagès, pícnics, dinars i sopars entre vinyes, acompanyats d’activitats com trepitjada de raïm, tastos de most, visites guiades, música en directe i propostes familiars. Entre els cellers participants hi ha noms com Canals i Munné, Celler Kripta, Mas Comtal, Cellers Carol Vallès, Caves Bolet, Segura Viudas, AT Roca, Celler Eudald Massana, Família Torres, Can Lleó de Vilanoveta, Vins El Cep, Bodegues Sumarroca, Giró Ribot, Cava Guilera, Cava Rovellats, Finca Ca N’Estella i Juvé & Camps.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: