La Fira del Gall manté l’afluència de visitants i la vesprada atreu més gent jove
Després dels dos dies de fira, aquesta clou amb bones sensacions i una tendència similar a la dels darrers anys.
Aquest cap de setmana Vilafranca ha viscut la 360a edició de la Fira del Gall. La fira oferia el mercat d’aviram, la mostra gastronòmica, enguany amb un restaurant més, la gastrobotiga i el celler de vins de la DO Penedès. Però aquest 2024 també hi havia novetats destacades pensades per dinamitzar la tarda del dissabte i atreure el públic més jove.
Encara que no hi ha dades definitives, el dissabte van passar per la carpa unes 10.000 persones. Això indica que l’afluència de visitants com a mínim s’ha mantingut respecte a d’altres edicions.
Pel que fa al producte estrella, el gall del Penedès, els 5.000 exemplars de que es venen entre la Fira del Gall i la campanya de festes representen pràcticament el 50% de la producció anual.