Vilafranca acollirà una xerrada sobre la celiaquia i els seus protocols de seguretat
L’objectiu serà compartir i aprendre sobre la celiaquia per tal de poder-ne tenir un ampli coneixement.
El pròxim dimecres, 4 de desembre a les 18h, l’Escorxador acollirà la xerrada-col·loqui per a adults “Alimentant la Salut Celíaca: Novetats en Classificació d’Aliments, Protocols i Recerca”.
En aquesta, es resoldran dubtes en relació a la classificació d’aliments i s’exposaran les últimes novetats respecte als protocols de seguretat alimentària, la recerca i la investigació.
Conduirà la xerrada Joel Huguet, Tecnòleg dels aliments i Màster en Innovació i emprenedoria en nutrició, malalties cròniques i envelliment saludable. El col·loqui està organitzat per l’Associació de Celíacs de Catalunya i l’Ajuntament de Vilafranca.
Les inscripcions per assistir a l’acte es poden fer mitjançant el correu electrònic: