Divendres, 19 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Un estiu que no acaba d’arribar porta pluja i fresca per encetar el mes de juliol

De cara als pròxims dies les temperatures es mantindran a ratlla, però sense pluges a la vista.

Aquest dilluns, 1 de juliol, ha començat amb pluges abundants des de primera hora del matí. Una línia de tempesta ha anat avançant de sud cap a nord deixant aiguats moderats a molts punts de la façana litoral i prelitoral. Per aquest motiu, el Servei Meteorològic de Catalunya (Meteocat) ha emès diferents avisos per intensitat de pluja, i és que fins al migdia poden caure més de 20 litres en menys de 30 minuts.

Previsió per a dilluns fins al migdia.

De cara a la tarda, les tempestes tendiran a desplaçar-se cap al nord i s’obriran grans clarianes a la meitat sud. Tot això, amb unes temperatures molt suaus o fresques per l’època.

Dimarts assolellat i temperatures a ratlla
A partir de demà, les precipitacions ja seran història i tindrem un temps molt més assolellat. A primera hora, l’ambient serà fresc, de fet, les mínimes quedaran força curtes malgrat que el sol tendirà a lluir. A la tarda, tindrem alguns núvols prims.

Previsió per a dimarts.

I a mitjà termini…
De cara als pròxims dies l’ambient estarà marcat per l’estabilitat, sense pluges, però amb uns termòmetres a ratlla. Per tant, aquest estiu arrenca fluix pel que fa a calor, ja que, de moment, els mapes tampoc indiquen cap calorada o onada de calor a la vista.

Previsió per a dimecres.


Previsió a mitjà termini.

Efemèrides

19 de juliol
No hi ha efemèrides

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: