Dimarts, 23 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Per primera vegada s’ha ofert a Vilafranca un Show Drag Queen, en el marc del Pride

Divendres, a les set de la tarda i a la plaça de la Vila, es va celebrar l’actitat programada dins el programa d’actes municipal del 28J.

Hi va haver la lectura d’un manifest, per part de la regidora d’Igualtat Montse Arroyo, i l’espectacle reivindicatiu per commemoral el Dia Internacional de l’Orgull LGTBIQ+ amb un Show Drag Queen que es presentava per primera vegada a Vilafranca en un espai tan cèntric i obert al públic en general.
La regidora destacava el fet de donar suport de forma oberta al col.lectiu.

L’espectacle aprofuncia de forma divertida en el respecte a les diferències.
Hi participava Gillette Antagonista, ‘La reina de l’infern’, una drag barcelonina que va aparèixer en escena fa ja tres anys, i que ha actuat en esdeveniments populars de la Ciutat Comptal. També actuava a Vilafranca Eugenia Kilate, ‘La Kilate, carinyo!’ que porta gairebé 2 anys en el món del drag, llesta per agafar un micro i fer comèdia com ningú. I finalment la vilafranquina Klamy Gosy, que va néixer fa només un any, però des de llavors no ha parat de treballar. Ha actuat en llocs com el Bodegón Club Sants i ha participat en nombrosos projectes.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: