Dimecres, 24 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La 10a Cursa Solidaris La Granada preveu una participació de rècord

Amb inscripcions obertes fins el dia 17, la organització no descarta assolir els 800 participants i duplicar la xifra de l’any passat.

La Cursa Solidaris La Granada celebra enguany la seva desena edició. Una edició que preveu poder arribar als 800 participants (528, al 2022; 443, al 2023). Les inscripcions estan obertes fins el 17 de juliol, i la cursa, tindrà lloc el dissabte, 20.

Amb sortida prevista a les 20h, davant del Centre Cívic de La Granada, la organització ofereix 3 modalitats: cursa de 15 o 7km; caminada de 5km; i també es farà una cursa infantil, que començarà a les 19h.

Hi haurà premi pel primer classificat o classificada local de la cursa de 7km i 15km. També pels tres primers classificats de les quatre categories existents: sènior i veterans 1, veterans 2 i veterans 3.

El preu d’inscripció per la cursa és de 16 euros, i 13 per la caminada. En cas de quedar places el mateix dia, l’import s’incrementarà en 3 euros. Aquest preu inclou 2 avituallaments durant el recorregut, 1 a l’arribada amb líquids, sòlids, botifarra i vi; dorsal personalitzat i borsa del corredor.

A banda de la vessant esportiva, l’objectiu és recaptar fons pel banc d’aliments de Càritas La Granada. Els beneficis de la cursa suposen una gran empenta a l’hora de fer la seva tasca.

Les inscripcions es poden formalitzar al web lagranada.com/web/cursa.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: