Diumenge, 14 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Quatre medalles per l’Esportiu Penedès a les Finals del Campionat de Catalunya

Quatre medalles per l’Esportiu Penedès a les Finals del Campionat de Catalunya

L’Esportiu Penedès segueix engreixant el seu palmarès.

A la foto: Cloe Salces, Enis Riol, Sara Guardiet, Arlet González, amb Martí Fontanals (Monitor)

L’Esportiu Penedès ha classificat més atletes que mai per les Finals de Catalunya i els fruits comencen a arribar amb un botí de quatre medalles a les Finals per als atletes de les categories Sub10 i Sub12, mentre que la resta de categories de Promoció, la Sub14 i la Sub16 seran en breus.

Alba Capell.

Castellar del Vallès acollia les ja citades finals, on els de casa tornarien amb un Or i tres Bronzes. El títol de campiona de Catalunya va ser en els 2000m marxa, per la jove Alba Capell, qui va dominar la prova amb molta superioritat, des de l’inici i fins al final, i batia el Rècord dels Campionats i el Comarcal, amb un crono de 10’08”50.

Els tres Bronzes van ser, d’una banda per les sub12 Enis Riol i Sara Guardiet. La primera en el Llançament de Pes, amb un millor tir de 7.59m, i la segona en Llançament de Javelina, on va tenir suficiente amb els 18.84 metres. El darrer Bronze arribava de mans de la petita Martina Canela, en els 60mll Sub10, on va marcar 9”38.

Aina Guardiet, Martina Canela i Noa Requena.

A més, citarem els atletes que van finalitzar entre les 10 primeres posicions. 4ª posició per Andy Osarumwense al salt d’Alçada, qui també va ser 5è en els 60mll. També 4ª, en Llargada, va ser Aina Guardiet, mentre que en Vòrtex finalitzà 5ª. La resta de cinquenes posicions van ser per Enis Riol a la Llargada sub12, idèntic resultat que Canela en Llargada sub10 i que Valeria Navarrete als 1000mll sub10.

6è lloc al Disc sub12 per Sara Guardiet i setena plaça per Josep Colom a l’Alçada sub10. 8ª posició per Elsa Mata als 1000m marxa sub10. 9è lloc per Cloe Salces en els 60m tanques sub12 i per Arlet González al Pes sub12, qui també fou 10ª en els 600mll. I encara un 10è lloc català per Noa Requena en els 60mll sub10.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: