Diumenge, 14 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’estiu comença amb sol i temperatures suaus: plourà per la revetlla i Sant Joan?

Quan faltaven 9 minuts per a les onze de la nit hem arrencat amb l’estiu, una estació que durarà 94 dies i que s’allargarà fins al 22 de setembre

La d’avui ha estat la nit més curta de l’any, coincidint amb el solstici d’estiu, que contradiu a la creença popular que és la nit de Sant Joan. Un estiu que ha començat amb sol i temperatures suaus per l’època. D’aquesta manera, aquest divendres hem deixat enrere les precipitacions i la pols en suspensió que vam tenir durant la jornada d’ahir.

Previsió per a divendres a la tarda.

Dissabte radiant
Demà ens llevarem amb pocs canvis respecte avui. El dia serà assolellat i les temperatures tendiran a pujar encara més. El migdia serà càlid, amb màximes que arribaran als 31 graus a molts punts del Penedès.

Previsió per a dissabte al matí.

Revetlla amb dues cares, però fresca
De cara a diumenge, el dia de la revetlla, tindrem un canvi de temps. El dia començarà tapat i amb plugims dispersos, sobretot concentrats al Penedès. Tot plegat, vindrà acompanyat d’una important baixada de les temperatures, i és que els termòmetres baixaran entre 6 i 8 graus respecte al dia anterior. De cara a la tarda, els núvols s’aniran trencant i s’obriran tímides clarianes. La revetlla, però, es preveu del tot estable i tranquil·la, però fresca, d’aquelles típiques d’abans. Per tant, haurem de prendre alguna jaqueta prima o rebequeta, ja que l’ambient serà força fred.

Previsió especial per a la Revetlla de Sant Joan.

Sant Joan agradable i suau
A partir de dilluns la inestabilitat se’n retirarà i tornarem a tenir una jornada estable. A més, les temperatures pujaran, però sense cap gran calorada a la vista.

Previsió a mitjà termini.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: