Diumenge, 21 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els Jocs Catalans Adaptats s’han tancat amb la disputa de les proves de natació a Vilafranca

Prop de 150 nedadors van prendre part a la jornada celebrada dissabte a la tarda al Complex Aquàtic de Vilafranca.

Les bones sensacions fan presagiar que Vilafranca podria ser la seu dels Jocs Catalans d’esport adaptat l’any que ve. La cita d’aquest darrer cap de setmana, únicament centrada en la natació, va fer gaudir els espectadors que es van adreçar a la piscina del Complex Aquàtic.

El nedador local, Toni Ponce, que d’aqui pocs mesos participarà en els seus tercers Jocs Paralímpics, va ser el gran nom d’una jornada en què el més important era obrir les portes de la pràctica esportiva a tothom, i tornar a deixar clar que les barreres es poden trencar.

Aquest passat dissabte la piscina del Complex va acollir les proves de natació dels Jocs Catalans d’esport adaptat, que s’havien inaugurat a Premià de Mar la setmana anterior, i es tancaven a Vilafranca amb una tarda centrada exclusivament en la natació adaptada. 21 proves, amb prop de 150 nedadors, al llarg d’una hora i mitja.

El Club Natació Vilafranca, que recentment ha creat la seva pròpia secció de natació adaptada, va ser l’amfitrió.

L’esport adaptat fa anys que va guanyant visibilitat, especialment gràcies a la cita paralímpica de cada quatre anys. Esdeveniments com aquest ajuden, però cal seguir picant pedra.

A banda de la natació, els Jocs Catalans d’esport adaptat estan integrats per la natació, bàsquet, hoquei en cadira de rodes, waterpolo.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: