Dimarts, 16 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els Castellers de Vilafranca volen portar tres gamma extra aquest cap de setmana a Tarragona

El cap de colla, Àngel Grau, explica que el ritme d’assajos dels Verds és bo i es van assolint els objectius.

La propera cita serà aquest cap de setmana a la diada del Pla de la Seu on, si tot va bé, hi volen portar la Torre de 9fm i el 5 de 9f. També estan treballant el pilar de set per pujar-lo un pis més. Per assolir els objectius en determinades diades es fa una crida a la participació dels assajos.

De fet els Verds han presentat una campanya per fer una per participar crida als assaigs. Una campanya comunicativa que invita als castellers i afeccionats a anar a l’assaig especial que faran els Castellers de Vilafranca aquest divendres a dos quarts de deu de la nit a Cal Figarot. Una campanya que agafa el ciclisme com a eix central, agafant la pinya com un engranatge comparant-lo amb el de la bicicleta.
A través d’aquesta campanya el que es vol és poder fraccionar la temporada i fer molt més visuals les grans actuacions, així com els assajos que s’han d’anar realitzant per poder arribar-hi amb una bona cartera de castells. Amb una gràfica agafada de les competicions ciclistes es marquen uns objectius clars pels castellers i castelleres.

Els Verds fan la campanya a través d’uns vídeos penjats a diverses xarxes socials, on es desenvolupa una història que acaba desembocant en les fites castelleres més properes.
D’altra banda des de l’àrea de rendiment i salut enguany s’ha institucionalitzat una iniciativa que van fer un grup de castellers fa dos anys, d’anar a determinades diades en bicicleta.

Aquest dimecres ja es va fer un assaig general i divendres, a dos quarts de deu de la nit a Cal Figarot, hi ha l’assaig especial per acabar de definir els castells que es portaran el dissabte a la Diada del Pla de la Seu.
Una diada que tindrà lloc a les sis de la tarda, però que finalment no es podrà fer al seu emplaçament habitual, perquè l’Ajuntament de Tarragona ho ha prohibit a darrera hora, per motius de seguretat per unes obres que s’hi fan. Així l’actuació es farà a la Plaça de la Font de Tarragona, amb la participació de les colles dels Castellers de Vilafranca, Xiquets de Tarragona i Castellers de Sants.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: