Dissabte, 13 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Darrers dies de primavera amb canvis a la vista

Després d’un dimarts molt càlid i estable, sembla que la primavera s’acomiadarà amb alguns canvis, especialment la matinada de dimecres a dijous.

Dimecres: jornada d’impàs
Aquest dimecres serà un dia de transició. Al matí, el cel romandrà enterbolit per bandes de nuvolositat, i es mantindrà tapat durant tot el dia. Tot i això, no s’esperen precipitacions significatives. Les temperatures començaran a baixar, però l’ambient encara serà suau.

Previsió per a dimecres.

Dijous: temps insegur i pluges
Dijous, la primavera s’acomiadarà amb inestabilitat. Ja de matinada, les precipitacions arribaran a totes les comarques catalanes. Encara que seran pluges breus, seran suficients per generar una situació d’inestabilitat. A més, les precipitacions vindran acompanyades de pols en suspensió, de manera que l’aigua que caigui serà en forma de fang. A partir de la tarda, la situació millorarà i els ruixats es concentraran a l’extrem nord-est del país.
Revetlla i Sant Joan: Temps estable
A finals de setmana, l’estabilitat tornarà i les temperatures pujaran. Així, tant la revetlla com el dia de Sant Joan es presentaran amb bonança.

Previsió a mitjà termini.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: