Diumenge, 21 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Cap de setmana suau i amb el domini majoritari del sol

El darrer cap de setmana de primavera es presenta variable i sense les pluges dels darrers dies, que han omplert d’aigua la Riera de Llitrà.

El divendres ha arrencat amb un cel tapat per capes de nuvolositat i unes temperatures molt suaus. El migdia serà estable, a l’espera que les nuvolades es vagin trencant i donem pas a una tarda assolellada i càlida. De fet, avui serà el dia més calorós de la setmana, ja que les màximes fregaran pràcticament els 30 graus.

Previsió per a divendres a la tarda.

Dissabte de sol i núvols prims
El darrer dissabte de primavera començarà assolellat i suau. S’espera un cap de setmana molt tranquil, amb pocs núvols i amb el domini majoritari del sol. No obstant això, els termòmetres tendiran a baixar un pèl per situar-se en mitjana o una mica per sobre.

Previsió per a dissabte.

Diumenge amb pocs canvis
La setmana finalitzarà novament estable i amb pocs núvols. A primera hora l’ambient serà fresc, amb unes mínimes que se situaran entorn els 12 o 13 graus. A partir del mig matí els termòmetres s’enfilaran amb un augment de les nuvolades.

Previsió per a mitjà termini.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: