Diumenge, 21 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

14 equips altpenedesencs reben el seu reconeixement a la Nit dels Campions de la FCF

L’acte es va celebrar al Pavelló Nou de Vilafranca davant de 1200 persones.

Els 29 equips de la delegació Penedès-Garraf campions de lliga aquesta temporada rebien el seu guardó a la Nit dels Campions celebrada al Pavelló Nou de Vilafranca aquest dimarts al vespre. Durant l’acte també van rebre premis especials el mític Pepe Fos i l’àrbitre Driss Rhimou.

El col·legiat, que aquest diumenge formava part de l’equip arbitral de l’Espirall – Hortonenc, de la Copa Ràdio Vilafranca, va rebre el premi en reconeixement a la seva ràpida actuació durant un partit de Quarta Catalana entre el Quintinenc i el Puigdàlber, quan va assistir a un jugador que va perdre el coneixement.

Pel que fa a Pepe Fos, el premi és un reconeixement a la seva vinculació amb el FC Vilafranca, des de la seva arribada l’any 1974 des de Sueca. 36 temporades com a delegat, en gairebé 1400 partits oficials, aconseguint fins a 6 ascensos.

1200 persones van presenciar l’entrega d’aquests guardons i els que van rebre els 29 equips del Penedès – Garraf. D’aquests, 14 són de la comarca de l’Alt Penedès, com ara l’Hortonenc de Quarta Catalana o el Juvenil de Segona Divisió del Castellví.

També rebien trofeu tres equips del Marc Bartra, tres del Riudebitlles i tres de Les Cabanyes. Un aleví femení de l’Atlètic Vilafranca, un aleví del Mas Catarro i un cadet del Subirats.

L’acte d’aquest dimarts va suposar el gran colofó a la temporada futbolística d’ambdues comarques.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: