Dimarts, 23 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El FC Vilafranca visita el San Cristóbal sense marge d’error

Els altpenedesencs, penúltims, es troben a dos punts de la salvació, que marca el San Cristóbal. El partit serà diumenge, a les 12h, en directe per Ràdio Vilafranca.

El Vilafranca té davant seu aquest cap de setmana una nova oportunitat de mantenir-se amb vida a la categoria. Després dels dos empats consecutius, especialment l’últim contra la Grama, l’equip continua en posicions de descens i obligat a guanyar en els partits contra rivals directes.

És també el cas del duel d’aquest diumenge a les 12h a Ca n’Anglada, contra el San Cristóbal. Suposarà el retrobament amb Cristian García, actual tècnic dels terrassencs, i que va dirigir el Vilafranca el curs passat entre octubre i març. Un any després situació delicada pel seu equip i també pel Vilafranca, penúltim, a dos punts de la salvació que marca el rival d’aquest diumenge.

Els penedesencs encadenen tres jornades sense perdre, mentre el San Cristóbal ha comptat els seus dos últims partits per derrota: 1-2 contra el Girona B i 3-1 contra l’Escala, la setmana passada. San Cristóbal i Vilafranca, Vilafranca i San Cristóbal, dos equips condemnats a patir.

Sumat a la crítica situació a la classificació el Vilafranca ha de seguir fent front a les lesions. La darrera va ser la d’Eric Ruiz, que dues setmanes després de tornar als terrenys de joc, tornava a caure lesionat la setmana passada contra la Grama.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: