Dimarts, 23 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El FC Vilafranca s’allunya de la Tercera RFEF

Amb la derrota al camp del San Cristóbal, els penedesencs es troben ja a cinc punts de la permanència.

Se li complica encara més l’empresa al FC Vilafranca, ja a cinc punts de la salvació, després de la derrota per 3-2 al camp del San Cristóbal. L’equip, tot i anar perdent des del primer minut, després del gol de Yeray, va capgirar la truita amb gols de Dani Rubio al minut 22, i de Toni Cunill al 40.

Just abans del descans, Abde situava l’empat pels locals.

Al segon temps, el San Cristóbal va certificar el triomf gràcies al gol d’un incombustible com Federico Piovaccari.

Aquest diumenge, a les 12h, partit a casa contra el Badalona, quart classificat. El Vilafranca, penúltim amb 28 punts ja té la permanència a 5. L’objectiu comença a escapar-se, i per davant només queden 6 jornades.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: