Dijous, 25 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Nou programa informàtic per augmentar la presència i l’eficiència policials

Nou programa informàtic per augmentar la presència i l’eficiència policials

L’Ajuntament de Vilafranca del Penedès, amb la voluntat de millorar la seguretat i la convivència a la Vila, ha implantat un nou programa informàtic de gestió policial

El programa ajudarà a augmentar l’eficàcia de les actuacions del cos municipal de policia. El nou programa permet operar des de qualsevol ubicació: oficines mòbils, sala de coordinació operativa o en plena actuació sobre el mateix lloc de les incidències des del mateix vehicle patrulla.

El regidor de Seguretat Ciutadana, Ramon Zaballa, ha subratllat que la seguretat és una prioritat, en aquest sentit, el regidor ha explicat que el nou software està dissenyat per cobrir tota la gestió operativa, potenciant i facilitant aspectes bàsics per a l’estratègia policial i tan rellevants com el creuament de dades amb la resta de cossos policials o la connexió a temps real amb la plataforma de la Direcció General de Trànsit (DGT).

Durant el mes de desembre s’ha realitzat formació inicial i avançada a tota la plantilla d’agents, comandaments, personal administratiu, operadors de sala i gruistes. El nou programa de gestió compta amb adaptacions a les característiques de la Policia Local i el programa ja està en funcionament des de l’1 de gener.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: