Dimarts, 23 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

S’avança la presentació de la temporada d’espectacles per regalar cultura per Nadal

L’Ajuntament de Vilafranca ha donat a conèixer part de la nova temporada d’espectacles professionals al Teatre Cal Bolet i a l’Auditori Maria Rosa Juncosa

La temporada començarà a principis de febrer i s’allargarà fins al mes de juny. L’avançament ofereix algunes propostes que es poden incloure com a regal de les festes de Nadal, també en format d’abonaments VINE que permet triar l’espectacle amb posterioritat.

Per la seva part, Àngels Dalmau, destacava la gran oferta d’espectacles així com la potencialitat de les arts escèniques per canviar el món.

La temporada d’espectacles 2024 engegarà amb La nit del peix kiwi, una de les últimes produccions de la Flyhard, companyia resident de Cal Bolet. Escrita i dirigida pel penedesenc Josep Julien i protagonitzada per Santi Ricart. Clara Cols és directora artística de la sala Flyhard.

El mes de març arribarà als escenaris de Vilafranca La Festa, estrenada aquesta tardor al Teatre Nacional de Catalunya. L’espectacle de la penedesenca Daniela Freixas planteja les conseqüències del consum de pornografia des de molt joves, i de com aquest fet i la falta d’informació fiable i adequada en sexualitat influeixen en les relacions afectives i sexuals dels adolescents.

Per la seva part, Camerata Penedès oferirà dos concerts; Passió i Carmen. I també es presentarà el nou projecte que dos dels músics més propers a Joan Manel Serrat, David Palau i Josep Mas Kitflus, estrenaran a Vilafranca: Serrat sense Serrat.

Aquest avançament se suma al primer concert de la nova temporada, la gira per teatres i auditoris del grup mallorquí Antònia Font, amb entrades exhaurides.

Pel que fa a la programació familiar, el proper mes de gener a l’Auditori Maria Rosa Juncosa es duran a terme dos espectacles: ‘El núvol gris, gras i gros’, per a infants de 0 a 5 anys, i ‘La motxilla de l’Ada’, per a majors 5 anys.

La Xarxa ja ha posat a la venda també els espectacles de la temporada de febrer a juny de 2024: l’obra teatral ‘Una dent sota el coixí’, el musical ‘La princesa i el pèsol’ i l’espectacle de màgia ‘Somriures’.

La resta de la programació de la temporada febrer-juny 2024 es donarà a conèixer durant el proper mes de gener.

Més informació

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: