Dimarts, 5 de desembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Mireia Altés i Roger Saumell, dos patinadors del Sant Ramon que han tocat el cel a Croàcia

En la seva primera temporada com a parella, els patinadors del Sant Ramon es proclamaven campions a la Copa d’Europa celebrada a Pula, Croàcia.

La parella de patinatge artístic formada per Mireia Altés i Roger Saumell s’ha proclamat campiona a la Copa d’Europa de Patinatge Artístic, organitzada per la World Skate Europe, a la ciutat croata de Pula, aquest mes de novembre. La parella de patinadors del Club Patí Sant Ramon participava en representació de la Real Federación Española de Patinaje (RFEP) en la categoria de Parelles d’Artístic Sènior.

Aquesta ha sigut una gran temporada per la parella ja que van començar a entrenar conjuntament fa poc més d’un any. Gràcies als resultats obtinguts al campionat d’Espanya, van ser seleccionats per a competir al campionat europeu. Tot i la bona feina feta, l’èxit va arribar de forma una mica inseperada.

La delegació del Club Patí Sant Ramon va marxar cap a Croàcia el dia 2 de novembre acompanyats dels tècnics Daniel Vázquez i Mariona Acedo. Els seus dos entrenadors al club vilafranquí. Ells també són part important d’aquest èxit.

Amb aquest campionat tanquen la seva primera temporada brillant en competició, en què també han sigut entrenats pels tècnics Carlos Mur i Sandra González a Esplugues de Llobregat.

Tot i les dificultats, aquesta parella sènior del Sant Ramon vol seguir treballant els propers mesos per consolidar-se com una de les parelles punteres a nivell nacional de cara a la temporada 2024.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: