Dimarts, 16 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Noia es juga la classificació per la Champions aquest cap de setmana a Portugal

Els sadurninencs busquen un lloc a la Champions a la prèvia que es disputa a Tomar (Portugal) contra els amfitrions, el Valongo i el Germania Herringen. Només passaran dos.

El Noia Freixenet entrarà en acció a la segona eliminatòria de la Lliga de Campions en una lligueta que es disputarà des de divendres i fins diumenge a la ciutat portuguesa de Tomar. Els de la Capital del Cava buscaran una de les dues places que donen accés a la fase de grups davant de l’amfitrió Tomar, el Valongo Colquimica i el Germania Herringen.

El camí dels cavistes cap a la següent fase de la màxima competició europea no serà fàcil i s’haurà de disputar les places capdavanteres amb els dos equips portuguesos. Els amfitrions del Tomar són els actuals campions de la Taça de Portugal, competició en la qual van eliminar el FC Porto a semis i al Sporting CP a la final. Al campionat domèstic es van classificar en setena posició i van caure als quarts del play off a mans de l’Sporting CP. Aquesta temporada ha jugat la Supercopa perdent contra l’SL Benfica per 4-1. Actualment a la lliga estan empatats amb el FC Porto a la primera posició, amb ple de victòries i un partit menys que els dragões.

Per la seva banda, el Valongo és l’actual subcampió d’Europa on va perdre la final 5-1 davant el Porto. Pel camí, però, va ser capaç de superar l’UD Oliveirense, l’Sporting CP, i fins i tot va derrotar el Barça al Palau Blaugrana a la fase de grups. A la lliga domèstica va quedar en sisena posició, caient als quarts del play off amb l’OC Barcelos. Actualment ocupa la 9a posició a Portugal, amb 2 victòries i 4 derrotes.

El Germania Herringen, campió de la lliga alemanya, parteix amb l’etiqueta de ventafocs del grup. La temporada passada va quedar eliminat a la primera ronda de la WSE Cup on va anar a parar després de no superar la segona fase preliminar de la Lliga de Campions.

El calendari pel Noia és el següent: divendres a les 20h, contra el Valongo. Dissabte a les 17h, contra el Tomar, i diumenge a les 12h contra el Germania Herringen. Al final del cap de setmana, els dos primers classificats d’aquest format de lligueta, tindran bitllet per la fase definitiva de la Champions.

A banda del Noia Freixenet, quatre equips catalans més disputaran aquesta segona fase classificatòria. Calafell i Reus han quedat enquadrats al grup D, amb Sarzana i La Vandenne, i disputaran la fase prèvia al Joan Ortoll. L’Igualada Rigat, al grup A, es jugarà el passi a Forte dei Marmi amb els amfitrions, Oliveirense i Diessbach, mentre que el Lleida, al grup C, rebrà a l’Onze de Setembre a Porto, Noisy i Coutras.

Tres dies després d’aquesta prèvia europea, el Noia tindrà compromís de lliga. El partit a l’Ateneu contra el Voltregà s’ha ajornat fins dimecres, a les 21h, en la sisena jornada de l’OKLliga.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: