Dimarts, 5 de desembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Anass Ahmidouch es torna a coronar a la Nuit des Champions de Marsella

El kickboxer vilafranquí va superar el francès Gottardi amb un K.O. espectacular a 25 segons de finalitzar el quart round. Ahmidouch és el primer en guanyar en categories diferents de la NDC.

Anass Ahmidouch va tornar a aixecar el títol de campió a la Nuit des Champions de Marsella, aquest dissabte, en superar el francès Gregoire Gottardi per K.O. al quart round, en un combat fixat a 5 rondes.

El vilafranquí es converteix així en el primer kickboxer que es proclama campió per partida doble en aquest esdeveniment. Després de penjar-se el cinturó l’any passat, en guanyar Eddy Slimani en la categoria de -64kg enguany ho ha tornat a fer i en una categoria de pes superior, la de -67kg.

Després d’un combat molt igualat en els tres primers rounds, al quart, Ahmidouch va aconseguir tombar el seu rival, moment en el qual l’àribitre va decidir aturar el combat. Decretant així el triomf d’Anass Ahmidouch per K.O.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: